Deelname in Leden expositie

Frans en Truus van der Veld

Deelname in Leden expositie Haagse Kunstkring met Dada.

Januari 2023 met 2 werken:

De Farao Is Thuis, mixed media 22 x 11 cm (brons, latoenkoper, porcelein, travertin, rozenkrans bolletjes)

en

Knaapje brons 40 x 35 cm

2 reacties

  1. Dag HKKcollega’s,

    Ik heb vanmiddag ( 10-01) een e-mail gestuurd aan Maarten van Noort, en vd inrichters van de huidige ledenexpo, tevens bestuurslid BK. Met t verzoek de plaats van De troon van de farao en mijn Dada-leporello te ruilen. Jullie fraaie assemblage staat er m.i. niet goed. Mijn leporello heeft meer ruimte nodig….Ik word van de ruil van planchet niet echt beter, maar jullie beeld komt op ooghoogte wel beter tot zijn recht. Beter 2 werken goed gepresenteerd , dan eentje. Groet, Gerrie Brust Bijmolt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *